Nehéz feladat előtt a Loki

2024.04.25. 20:49

A cél a remények életben tartása

Hazai pályán fogadja a MÁV Előre Foxconn a FINO Kaposvárt a férfi röplabda Extraliga rájátszás döntőjének negyedik mérkőzésén.

Szabó Róbert

Egyszerű a képlet, ha kikap a Loki akkor nincs esélye megszerezni az aranyérmet

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Csodával határos módon tartotta életben reményeit a MÁV Előre Foxconn a férfi röplabda Extraliga rájátszás döntőjében. A Loki az első két mérkőzést egyaránt 3-1-re bukta el, hazai pályán sem sikerült nyernie, így úgy utazhatott legutóbb Kaposvárra, hogyha kikap, akkor véget ér a küzdelem, és a somogyiaké lesz az arany. Az esélyesebb hazaiak aztán 2-0-ra is vezettek szettekben, de Omar Pelillo legénysége innen felállt, küzdött és fordított, ezzel pedig kiharcolta a negyedik mérkőzést.

A két csapat legutóbbi öt egymás elleni meccséből amit a VOK Sportcsarnokban játszottak négyet is a Kaposvár nyert meg. Legutóbb a tavalyi bajnoki döntő harmadik mérkőzésén tudott nyerni a Loki hazai környezetben.

A MÁV Előre Foxconn vezetősége a jeles alkalomból úgy döntött, hogy a szurkolók ingyen látogathatják a mérkőzést, ezzel is buzdítva az embereket arra, hogy minél többen szurkoljanak a helyszínen Redjo Kociéknak.

A találkozó létfontosságú, Pesti Marcellék ugyanis csak abban az esetben reménykedhetnek az aranyérem megszerzésében, ha az április 26-án, pénteken 17.00 órától kezdődő találkozót behúzzák. A feladat nem lesz egyszerű, viszont a küzdőszellemét már az előző mérkőzésen bizonyította a csapat.

Az esetleges székesfehérvári sikerrel 2-2-re módosulna az összesített állás, és Kaposváron dőlne el az aranyérem sorsa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában