Megnőtt a menetidő

2024.05.03. 18:34

Embert gázolt a vonat – baleset miatt késnek a vonatok a székesfehérvári vonalon

A 15.42 órakor Székesfehérvárról tovább indult, Nagykanizsáról a Déli pályaudvarra tartó Tópart InterCity (IC 855) elgázolt egy embert Érdnél.

Szanyi-Nagy Judit

Illusztráció!

Fotó: Czinege Melinda / Hajdú-Bihari Napló (illusztráció!)

Mint azt közösségi oldalán a MÁV írja, "a helyszínelés végéig – várhatóan késő estig – egy vágányon haladhatnak a vonatok Érd-alsó és Nagytétény között, emiatt a Budapest–Székesfehérvár vonalon és a csatlakozó nagykanizsai, tapolcai és szombathelyi vonalakon 10-20, esetenként 20-30 perccel nőhet a menetidő". A forgalmi változásokkal kapcsolatban kiemelték, hogy a fennakadás végéig a vonatok Tétényligetnél és Érd-alsónál mindkét irányban a 2. vágányon állnak meg, valamint az egyes távolsági vonatok közlekedése Budapest-Kelenföld és Székesfehérvár között a vonatinformációs rendszereken nem követhető.

A baleset a Déli pályaudvarról 19.55-kor Bicskére induló S12-es vonatot (4428) is befolyásolja: az a székesfehérvári vonalon történt baleset miatt nem közlekedik.

Részletek:


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!