Kiállás

2024.05.06. 14:09

Menczer Tamás: nekünk ki kell tartanunk a békepárti álláspontunk mellett (videó)

Nekünk ki kell tartanunk a békepárti álláspontunk mellett, és ez csak a magyar emberek támogatásával lehetséges – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára hétfőn feltöltött videóban.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

Menczer Tamás arról beszélt, hogy miért háborúpártiak a vezetők, vagy a vezetők jelentős része.

Ugye mondhatnánk azt, talán ahogy a faluban is mondták, hogy ezeknek elment a józan eszük. És egyébként ne zárjuk ki, hogy egyes embereknél ez valóban meg is történt. De a többségnél nem ez a helyzet

– fogalmazott.

Egészen hideg politikai és/vagy gazdasági számítás vezeti őket akkor, amikor a háború folytatását akarják. Vannak, akik úgy gondolják, hogy politikai érdekük fűződik ehhez, és vannak olyanok, spekulánsok, különböző NGO-k vagy pénzügyi körök, amelyek pedig gazdasági érdek miatt akarják a háború folytatását – vélekedett a politikus.

Megjegyezte, hogy az amerikai külügyminiszter mintha tett volna egy olyan említést, hogy az Ukrajnának szánt amerikai támogatások 90 százaléka visszamegy amerikai fegyvergyártóknak. Tehát ezek nem buta emberek, legalábbis a többség nem az. Ők pontosan tudják, hogy miért háborúpártiak, de nekünk ki kell tartanunk a békepárti álláspontunk mellett, és ez csak a magyar emberek támogatásával lehetséges – emelte ki Menczer Tamás.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatójának videója itt tekinthető meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában