Csendesnapot tartottak

2024.04.29. 16:00

Tartalmas előadások és lelki elcsendesedés a sárszentmiklósi gyülekezetben

„Az Úr erős szava” elnevezéssel, csendes lelki együttlét és hitépítő előadások zajlottak Sárszentmiklóson.

Bokányi Zsolt

A gyülekezet tagjai és vendégei, az előadások szünetében.

Fotó: Bokányi Zsolt / FMH

Már a reggeli órákban szép számmal gyülekeztek a közösség tagjai és a távolabbi gyülekezetből érkező vendégek a Sárszentmiklósi Református Gyülekezet szombaton megrendezésre kerülő csendesnapi alkalmára. Az apró gyülekezet, nagy lelkesedéssel és odaadással készült a vendégek fogadására, akik az ország több pontjáról is érkeztek. Az első előadó Sipos Előd Zoltán, Dombóvárról érkező lelkipásztor volt, előadása a 29. zsoltárra utalva „Az Úr szava zeng” című üzenetet hordozta. 

Az előadók: Sipos Előd Zoltán, Cs. Nagy János és Hotorán Gábor lelkipásztorok
Fotó: Bokányi Zsolt / FMH

Egy rövid kávészünetet követően, Cs Nagy János a péceli gyülekezet vezető lelkipásztorának előadását hallgathatták meg a hívek, aminek témája és címe a „Biztos prófétai beszéd” volt. Az előadást követően ebédre hívták a résztvevőket, ahol a finom ebéd mellett szintén tartalmas együttlétben lehetett része a közösségnek. Az ebédet követően a harmadik és egyben a nap utolsó előadója Hotorán Gábor Érsekcsanádról érkező lelkipásztor lépett a közönség elé „Amik megírattak” c. előadásával. Gazdag lelki és közösségépítő alkalom volt, aminek a végé, a legkisebb gyerekektől a felnőttekig egyaránt, mosolygó és boldog arcok köszöntek el egymástól, a viszontlátás reményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában