Frissen Fejérből

2024.04.30. 18:22

Májustól minden városrészben elérhetőek az ingyenes nordic walking foglalkozások Székesfehérváron  

Májustól Székesfehérvár valamennyi városrészében elérhetőek az ingyenes nordic walking foglalkozások. Az országban egyedülálló program 15 helyszínen, hétköznapokon látogatható.

Gombor Lili

A nordic walkingnak számos hasznos élettani hatása van, többek között kedvezően befolyásolja a szív- és érrendszer működését. Az ingyenes nordic walking foglalkozások Székesfehérvár önkormányzatának támogatásával, a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség szervezésében valósulnak meg az Alsóvárosi réten, a Zichy ligetben, a Halesz ligetben, a Széna Téri Általános Iskola környékén, a Feketehegy–Szárazréti Közösségi Ház udvarán, a Tóvárosi Általános Iskolánál, a Sóstó tanösvényen, az Öreghegyi Közösségi Háznál, a Köfém rugby sportpályán, az Illyés Gyula téri park sétányán, a Tolnai utca 41. szám alatti iskolaépületnél, a Deák Ferenc Technikumnál, az István Király Általános Iskolánál, a maroshegyi Vásártérnél és a Kisfaludi Közösségi Háznál – áll az ÖKK közleményében.
A foglalkozások hétköznapokon 15–20 fős csoportokban zajlanak. A részvétel ingyenes és a botokat is díjmentesen biztosítják a szervezők. Az időpontokról és a helyszínekről szóló tájékoztató elérhető Székesfehérvár honlapján.
 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában